Звезда убедљива на крају полусезоне

77

Фудбалерке Црвене звезде оствариле су победу против Војводине резултатом 6:0 у засоталом мечу 8. кола Суперлиге Србије.

Црвено-беле су до вођства стигле у 16. минуту када је једанаестерац искористила Анђела Крстић. Пет минута касније Дина Благојевић је повисила резултат на 2:0, а пред крај првог полувремена у листу стрелаца се уписала и Нина Чавић.

Звездине даме су наставиле са одличном игром и у другом полувремену, па је у 64. минуту Софија Сремчевић затресла мрежу домаћих за 4:0. На сцену је онда ступила Мина Чавић. Свој први гол је постигла у 71. минуту, а потом је поставила и коначан резултат у 77. минуту меча – 0:6.

Црвена звезда и Спартак после 11 одиграних кола Суперлиге Србије деле 1. место са по 30 бодова, али Суботичанке имају бољу гол разлику. Следи зимска пауза, а првенство се наставља почетком марта када ће црвено-беле гостовати Машинцу.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:6 (0:3)

Ветерник – Стадион: СЦ „Вујадин Бошков“. Гледалаца: 100. Судија: Мима Станковић. Стрелци: Крстић (из једанаестерца) у 16, Благојевић у 21, Н.Чавић у 43, Сремчевић у 64 и М.Чавић у 71. и 77. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Митровић (Војводина).

ВОЈВОДИНА: Ђукић, Јовановић, Мијатовић, Милошевић, Мајсторовић, Петровић, Вуксановић, Шранка (Императо од 75. минута), Тривић, Митровић, Топалов.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић (Еремић од 46. минута), Н.Чавић, Шћепановић, Малијар (Васовић од 68. минута), Жарковић (Миловић од 58. минута), Крстић (Ђукић од 44. минута), Благојевић, Тенков, Сремчевић, М.Чавић, Ђорђевић.

Претходни текстДа се сачува низ у Новом Саду
Следећи текстЗвездини џудисти спремни за поход на Лигу шампиона