Карте за Железничар у продаји од четвртка

45

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да ће улазнице за предстојећи меч црвено-белих против Железничара у Панчеву, који је заказан за суботу, 11. новембар од 18 часова у оквиру 15. кола домаћег првенства, бити доступне на благајнама стадиона “Рајко Митић” у четвртак и петак од 11 до 17 сати по цени од 500 динара.

Сведочили смо феноменалном фудбалском амбијенту на препуној Маракани у Лиги шампиона, а још једном су звездаши послали снажну слику у свет да је атмосфера на највећем српском стадиону спектакуларна. Пред нашим играчима је нови изазов у домаћем шампионату, а уочи репрезентативне паузе изабраници Барака Бахара путују у Панчево на мегдан Железничару.

До карата за меч против овосезонског дебитанта у Суперлиги Србије сви навијачи могу доћи на благајнама стадиона “Рајко Митић” по цени од 500 динара. Продаја ће бити доступна у четвртак и петак, односно 9. и 10. новембра од 11 до 17 часова. Улазнице су намењене за источну трибину и улаз под редним бројем два на стадиону Железничара.

Наш клуб обавештава све заљубљенике у црвено-беле боје да продаја карата на дан утакмице неће бити доступна на стадиону у Панчеву, те апелујемо да своје улазнице обезбедите на време на Маракани.

Претходни текстБахар: Борили смо се до последње секунде
Следећи текстРодић је Звездин рекордер у Лиги шампиона