Црвена звезда поново гостује Партизану (понедељак, 20)

28

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет гостују у понедељак Партизану у утакмици 5.кола АБА лиге.

Ово ће бити друго гостовање црвено-белих на истом месту у распону од четири дана, а екипа Црвене звезде дочекује ову утакмицу без пораза у регионалном такмичењу.

У претходном колу црвено-бели су савладали ФМП у Железнику, док су у утакмици 5.кола Евролиге поражени од Партизана 88:86.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет, Јанис Сферопулос: – По други пут у четири дана очекује нас утакмица са истом противником. Свесни смо да нас очекује потпуно другачија утакмица од претходне. Из ње треба да извучемо закључке. Ово је АБА лига која нам је јако важна, даћемо све од себе јер нам је и ова утакмица јако важна – рекао је тренер црвено-белих.

Дејан Давидовац: – Пред нама је још једна утакмица са Партизаном, друга у кратком периоду. Ово је потпуно друга прича и друго такмичење али циљ остаје исти. Покушаћемо да извучемо неке поуке из претходне, да поновимо ствари које су биле добре, да коригујемо неке ствари и да дођемо до циља, а то је победа која би нам много значила.

Утакмица 5.кола АБА лиге игра се у понедељак од 20 сати у Београдској Арени у коју се Црвена звезда враћа као домаћин већ у четвртак када дочекује екипу Бајерна у 6.колу Евролиге.

Претходни текстКарте за ТСЦ у продаји
Следећи текстЗвездини јуниори славили против Графичара