Јавни час бесплатне школе тениса на теренима Црвене звезде

60

Бесплатна школа тениса за децу од 5 до 9 година траје од 1. до 31. октобра 2023. године. Тениски клуб Црвена звезда заједно са компанијом „Дата-Дривен Лаб“ по трећи пут организује бесплатну школу тениса у трајању од месец дана која ће најмлађима узраста од 5 до 9 година омогућити да се упознају са тенисом и друже са својим вршњацима. У оквиру ове промоције, 30. септембра 2023. године организован је јавни час који је успешно и спроведен у дело.

Тениски клуб Црвена звезда и Дата-Дривен Лаб већ трећи пут организују бесплатну школу тениса и тиме подстичу развијању омладине и спорта.

Тениски клуб Црвена звезда од свог оснивања 1948. године популаризује овај спорт и развија младе у такмичаре који су се прославили широм света.

На теренима ТК Црвена звезда успешно је организован јавни час за децу узраста од 5 до 9 година. Овај догађај привукао је многе заинтересоване малишане и њихове родитеље, обећавајући сјајан дан пун забаве.

Тренери Тениског клуба Црвена звезда су с великом посвећеношћу и стрпљењем радили са најмлађим члановима, пружајући им основна знања о тениским ударцима, техникама и правилима игре. Ово искуство је било прилика за децу да се упознају са овим прелепим спортом и развијају своје вештине.

Посебну захвалност клуб је изразио генералном спонзору „Дата-Дривен Лаб“, као и осталим спонзорима клуба Вода Врњци, Металфер груп, Биоенерџи поинт, Ерсте банка, Рома Компани и ДПЦ Груп, који су допринели организацији и реализацији овог догађаја.

Јавни час бесплатне школе тениса у Тениском клубу Црвена звезда био је прилика за децу да се физички активирају, науче нове вештине и стекну пријатеље. Клуб се, заједно са својим генералним спонзором „Дата-Дривен Лаб“, поноси што пружа бесплатне могућности за развој спортских талената међу најмлађима, чиме се доприноси популаризацији тениса у заједници.

Овај незабораван дан сигурно ће остати урезан у сећању деце, родитеља и тренера. Тениски клуб Црвена звезда остаје посвећен подршци младим талентима и планира организовање сличних догађаја у будућности како би се тенис што више приближио деци и омогућила им се прилика да се баве овим прелепим спортом.

Сви заинтересовани могу да се пријаве за јавни час, али и током месеца на телефон +381 63 65 87 19.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет моћна у дербију против Цедевита Олимпије 94:51!
Следећи текстЗвездини бисери – Тријумфи омладинаца и кадета пред паузу