Продаја само за старе „сезонце“ на Малом Калемегдану и у другој недељи

34

КК Црвена звезда Меридианбет још једном се захваљује свим нашим навијачима на огромном интересовану за куповину сезонских карата коју су показали током прве недеље продаје!

Како би омогућили свим власницима прошлосезонских карата да обнове своју улазницу, уз опцију +1, КК Црвена звезда и у другој недељи продаје продужиће обнову карата за старе “сезонце” на Малом Калемегдану!

Подсетимо, само власници сезонских карата из сезоне 2022-2023 могу на Малом Калемегдану да ОБНОВЕ карте од 11.09.2023.

КК Црвена звезда Меридианбет жели да се захвали навијачима црвено-белих на изузетној подршци и невероватном одзиву за обнову и куповину сезонских карата за сезону 2023/24!

Након завршене прве недеље продаје, у којој су власници сезонских улазница из претходне сезоне имали право прече куповине на Малом Калемегдану, у којој је цео контигент (80% сектора Трибина А, Ц, Д, Партер Б, као и 70% капацитета сектора Бела ложа бок и Бела ложа) распродат, обавештавамо све заинтересоване о наставку продаје.

Због великог интересовања и распродатог контигента улазнице већ после четири дана продаје, а како би и остали власници сезонских карата из сезоне 2022/23 били у прилици да купе карте које желе, ОБНОВА СЕЗОНСКИХ КАРАТА ИЗ ПРЕТХОДНЕ СЕЗОНЕ СЕ ПРОДУЖАВА И У ДРУГОЈ НЕДЕЉИ ПРОДАЈЕ НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ.

ДРУГА НЕДЕЉА ПРОДАЈЕ НА КАЛЕМЕГДАНУ РЕЗЕРВИСАНА ЈЕ САМО ЗА ВЛАСНИКЕ СЕЗОНСКИХ ИЗ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ.

Од понедељка, 11. септембра, на продајном месту Мали Калемегдан, које је отворено радним данима од 12-20 часова и суботом од 10-18 часова, сезонске карте могу САМО ДА ОБНОВЕ власници сезонских карата из прошле сезоне. Они ће бити у прилици да купе карте за додатни контигент улазница за следеће секторе:

ТРИБИНА А, Ц, Д, БЕЛА ЛОЖА БОК и БЕЛА ЛОЖА.

Као и до сада, они имају могућност куповине по повлашћеним ценама и опцију +1 за додатну куповину.

Поред додатног контигента улазница за наведене секторе, као и до сада моћи ће да купе карте и за секторе Партер 4, Трибина Б, Бела ложа центар, Плава ложа, ВИП Ложа и ВИП Ложа премијум, као и НИВО 400.

*Број карата је ограничен, у продају је пуштен преостали контигент (преосталих 20% карата) за ТРИБИНЕ А, Ц и Д, као и преостали контигент (30% преосталих карата) за секторе БЕЛА ЛОЖА БОК И БЕЛА ЛОЖА.

** опција +1 за повлашћену цену важи за све навијаче који имају сезонску карту из сезоне 2022-23

НОВИ КУПЦИ (навијачи који немају сезонску карту из сезоне 2022-23)

Док траје ОБНОВА улазница за власнике сезонских из прошле сезоне, НОВИ КУПЦИ у понуди имају сезонске карте за НИВО 400, које могу купити на продајним местима „TICKET VISION“ – Ушће, Цветни трг, Билет центар, као и онлајн: www.tickets.rs.

Процес куповине на Малом Калемегдану је регулисан додељивањем редних бројева. Навијачи који дођу приликом отварања продајног места Мали Калемегдан добијају редне бројеве и обавештење када се очекује да дођу на ред за куповину (на основу просечног времена задржавања купца на продајном месту).

Звездаши ХВАЛА што сте увек уз свој тим!

Претходни текстЗвезда још моћнија после репрезентативне паузе
Следећи текстЗвездина ревија | Како је Бата Стојковић заволео Звезду