Стаменић: Одушевљен сам навијачима и једва чекам Лигу шампиона

23

Млади везни фудбалер Црвене звезде – Марко Стаменић је неко ко је црвено-белу јавност у експресном року успео да освоји уникатним спојем техничке обучености и фанатичне агресивности, а утисак је да је љубав обострана.

Прослава 60. рођендана Маракане је била сјајна, навијачи су ме још једном одушевили и то је оно чиме сам инспирисан највише у Звезди. Та страст с којом нас људи подржавају је невероватна и зато морамо да тежимо ка што бољој игри. Верујем да имамо много простора за напредак. Чека нас репрезентативна пауза, потом се првенство захухтава, а креће и Лига шампиона о којој сви причамо и којој се радујемо – почиње Стаменић.

Звезда пут у Лиги шампиона стартује против Манчестер Ситија, а Стаменић је фудбалер који је у утакмицама против енглеског великана скренуо пажњу фудбалске јавности.

Тада сам био играч Копенхагена и одиграли смо две различите утакмице против Манчестер Ситија. Једну смо изгубили, али у Данској је било нерешено и заиста смо пружили добру партију. Оно чиме ћу се водити против Манчестер Ситија, али и осталих ривала у Лиги шампиона је да нема одустајања. Морамо читаву утакмицу да будемо фокусирани и да покушамо да искористимо грешке ривала. На Маракани се дешавају чуда, већ сада знам какву атмосферу праве наши навијачи и радујем се мечевима Лиге шампиона. Верујем да ће стадион бити крцат на свакој утакмици – рекао је Стаменић.

Претходни текстБахар: Навијачи су сјајни, али ми морамо да будемо бољи
Следећи текстЈелић: Желимо да направимо искорак у Лиги шампиона за младе