Бахар: Навијачи су сјајни, али ми морамо да будемо бољи

27

Победом су фудбалери Црвене звезде увеличали 60. рођендан Маракане, с обзиром на то да је савладан Нови Пазар резултатом 2:1. Утиске после новог тријумфа црвено-белих изнео је шеф стручног штаба Барак Бахар.

Било нам је битно да победимо после прошлонедељног пораза. Имали смо шансе, у оба полувремена, али смо машили и сами себи отежали живот, с обзиром на то да су гости умало изједначили. Битна је победа, срећни смо што смо тријумфовали, али морамо да будемо још бољи. Чека нас репрезентативна пауза, имамо доста играча у националним тимовима – почео је Бахар.

Није био задовољан утакмицом.

– Пре свега ћемо да одморимо, а онда и да урадимо анализу, тако да ћемо разговарати ових дана. Није ми се свидело како смо одиграли, поготово друго полувреме.

Говорио је Бахар и о потенцијалним појачањима.

– Није сигурно, али покушавамо да доведемо играче који ће бити појачања и надам се да ћемо успети у томе.

Први ривал у Лиги шампиона биће Манчестер Сити, а утакмица је заказана за 19. септембар.

– Биће то лака утакмица, очекујем победу. Шалу на страну, имамо паузу, а потом и утакмицу са ТСЦ-ом, тако да се спремамо прво за то. Има времена до утакмице са Манчестер Ситијем.

Велики број Звездиних фудбалера очекује репрезентативне обавезе.

– Немамо кад да играмо пријатељске утакмице, с обзиром на првенства. Таква је просто ситуација. Сада то није могуће јер ће више од половине тима бити са репрезентацијама, тако да нећемо имати довољно играча. Тренираћемо, евентуално можда одиграмо нешто између себе.

Одушевљен је израелски стручњак атмосфером на Маракани.

Атмосфера је била одлична. Навијачи су невероватни, и због њих овакве утакмице треба да побеђујемо са 5:0 или 6:0. Срећан рођендан Маракани, али морамо да будемо бољи – подвукао је Бахар.

Претходни текстЗвезда наградила најверније за посвећеност Маракани
Следећи текстСтаменић: Одушевљен сам навијачима и једва чекам Лигу шампиона