Још један бисер српске кошарке у Црвеној звезди – Стефан Марјановић нови члан црвено-белих

43

КК Црвена звезда Меридианбет паралелно са активностима око првог тима, почетка продаје сезонских карата, ангажован је током лета и на ојачавању млађих селекција нашег клуба.

Један од најталентованијих центара Европе, Стефан Марјановић нови је члан КК Црвена звезда!

Суперталентовани центар рођен је 04.09.2007.године у Сомбору, висок је 210 центиметара и представља велику будућност српске кошарке и Црвене звезде.

Стефан је до ове сезоне играо за екипу Војводине, репрезентативац је Србије у својој старосној категорији, а био је и учесник Европског првенства за играче до 16 година које је играно овог лета. Одликује га изванредна игра у оба правца и огроман потенцијал који ће моћи даље да развија играјући у систему КК Црвена звезда!

Стеган Марјановић је потписао уговор са црвено белима у четвртак, а по потписивању уговора поручио је следеће.

Изузетно ми је драго што сам постао члан Црвене звезде предстоји ми изузетно напоран рад у наредном периоду, такође и уложен труд како бих једног дана дошао до првог тима Црвене звезде што ми је циљ. Пре тога пуно рада, тренинга, утакмица како бих са својим тимом стизао до победа и титула – рекао је Марјановић.

Црвена звезда наставља са активностима на свим нивоима клуба како би потпуно спремна дочекала нову такмичарску сезону у свим категоријама.

Претходни текстУ сусрет противнику – Нови Пазар
Следећи текстЗвезда на старту Лиге шампиона са Манчестер Ситијем