Звездини бисери – Реми омладинаца

20

У недељу су одиграни мечеви омладинаца и кадета Црвене звезде, као и нашег развојног тима – Графичара. Једини бод су освојили изабраници Ненада Милијаша, који су одиграли нерешено у Лучанима резултатом 1:1.

Јуниори Звезде нису успели да упишу нова три бода на гостујућем терену, с обзиром да је дуел против Младости завршен резултатом 1:1 у оквиру четвртог кола домаћег првенства. Играчи Ненада Милијаша су стварали прегршт прилика пред голом ривала, али је изостала реализација на изузетно тешком гостовању. Стрелац јединог поготка за Црвену звезду, био је Вељко Вукојевић, који је погодио на ефектан начин у 36. минуту, након асистенције Луке Стојсављевића. У суботу су свој меч на терену иза југа Маракане одиграли и омладинци нашег развојног тима и славили против Спартака са 2:0. За тим Ђорђа Чотре погађали су Вукашин Ивановић у 37. и Симо Вељовић у 72. минуту.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ:

1. ИМТ – 12 бодова, гол разлика 12:5
2. Партизан – 10 бодова, гол разлика 16:5
3. Бродарац – 9 бодова, гол разлика 8:10
————
7. Црвена звезда – 7 бодова, гол разлика 16:5
11. Графичар – 4 бода, гол разлика 7:8

СТРЕЛЦИ: Вукојевић (3 гола, Црвена звезда), Цветковић, Бубањ (2 гола, Црвена звезда), Гачић (2 гола, Графичар).

Кадетска селекција Црвене звезде је у оквиру четвртог кола домаће лиге поражена од Младости у Лучанима, резултатом 2:1. Црвено-бели бисери рођени 2007. и 2008. године су доживели први пораз у сезони. Једини погодак за тим Слађана Николића постигао Игор Бубања главом, након сјајно изведеног корнера Василија Костова. Вршњанци из екипе Графичара су као домаћини славили против Спартака на домаћем терену резултатом 2:0. Изабраници Бобана Живковића су крунисали своју сјајну партију погоцима Луке Баштрице у 27. и Вука Ивановића у 70. минуту.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ:

1. Војводина – 10 бодова, гол разлика 20:2
2. Чукарички – 10 бодова, гол разлика 16:4
3. Црвена звезда – 9 бодова, гол разлика 16:3
————
5. Графичар – 7 бодова, гол разлика 9:8

СТРЕЛЦИ: Бубања (3 гола, Црвена звезда), Мишић, Тадић (2 гола, Црвена звезда), Поповић (2 гола Графичар).

Фудбалери Графичара су у оквиру четвртог кола Прве лиге Србије поражени од Дубочице на главном терену Омладинске школе Црвене звезде са 1:2. Одличну игру су приказали фудбалери нашег развојног тима, али је мало среће фалило да се освоји барем један бод. Андрија Максимовић, момак који важи за једног од најталентованијих домаћих фудбалера је био једини стрелац за Графосе са беле тачке у 74. минуту. Иако су остварили први пораз у сезони, фудбалери Графичара су задржали трећу позицију на табели Прве лиге Србије.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ:

1. ОФК Београд – 10 бодова, гол разлика 11:3
2. ОФК Вршац – 8 бодова, гол разлика 4:2
3. Графичар – 7 бодова, гол разлика 8:4

СТРЕЛЦИ: Петровић, Стојановић, Максимовић (2 гола).

Претходни текстОмладинци поделили бодове у Лучанима
Следећи текстСлободан улаз на прослави 60. рођендана Маракане