Слободан улаз на прослави 60. рођендана Маракане

33

ФК Црвена звезда обавештава навијаче да ће на утакмици шестог кола Суперлиге Србије против Новог Пазара на стадиону “Рајко Митић”, 2. септембра од 20 часова, капије Маракане бити отворене за све звездаше.

Сада већ давне 1963. године је свечано отворен највећи српски стадион, који је услед неодољивог шарма, изгледа и пре свега масовно испуњених трибина од стране навијача нашег клуба назван Маракана. Славни и широм света познати стадион, на чијем терену су највећи падали, а најбољи стварани, је кроз историју сведочио бројним и историјским победама наше Црвене звезде, а нема дилеме да нас на истом месту тек очекују велики подвизи.

Поводом прославе 60. рођендана стадиона “Рајко Митић”, који ће званично бити обележен у суботу, 2. септембра, од 20 часова када ћемо дочекати Нови Пазар у домаћем шампионату, капије Маракане ће бити широм отворене за све заљубљенике у црвено-беле боје.

Очекујемо феноменалну атмосферу, као и безброј пута до сада, те да ће навијачи направити спектакуларан амбијент у коме ћемо заједно уживати поред атрактивног фудбала Звездиних првотимаца. У складу са кореографијом звездаши су већ организовали акцију и поручили да је долазак у дресу Црвене звезде на рођенданску прославу обавезан.

Обуци дрес, видимо се на Маракани!

Претходни текстЗвездини бисери – Реми омладинаца
Следећи текстВажне информације за све купце сезонских карата