Омладинци поделили бодове у Лучанима

10

Изабраници Ненада Милијаша су ремизирали против Младости у Лучанима резултатом 1:1 у оквиру четвртог кола Омладинске лиге Србије. Једини гол за наш тим постигао је Вељко Вукојевић након асистенције Луке Стојсављевића.

Младост – Црвена звезда 1:1 (1:1)

Стадион: ФК Младост Лучани.

Судија: Мирослав Милетић.

Стрелци: Недељковић у 32. минуту за Младост, а Вукојевић у 36. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Недељковић, Тодоровић, Милосављевић, Опачина, Шајиновић (Младост), Милосављевић, Лечић, Мирановић, Тегелтија, Авдић (Црвена звезда).

Црвени картон: Видојевић (Црвена звезда).

Младост: Недовић, Опанчина,Милосављевић (од 90. Ристић), Маринковић, Недељковић (од 68. Бошковић), Тодоровић, Дивац, Шајиновић, Рацић, Крсмановић, Вучићевић.

Црвена звезда: Маринковић, Остојић, Видојевић, Милосављевић, Стојсављевић, Лечић (од 78. Василић), Цветковић, Гојков (од 55. Мирановић), Тегелтија (од 74. Авдић), Вукојевић (од 83. Илић), Бубањ (од 70. Маркочевић).

Изабраници Ненада Милијаша стартовали су дуел са својим препознатљивим стилом игре, те су били бољи и доминантнији противник у уводним минутима. Прву озбиљнију шансу за наш тим видели смо у 13. минуту када је Стојсављевић прошао по левој страни, потом одиграо за Цветковића који је шутирао, али је голман домаћих интервенисао. Само два минута након сјајне акције Звезде и проигравања Тегелтије шутирао је Бубањ, који је у последњем тренутку изблокиран, а црвено-бели су добили корнер. У 32. минуту екипа Младости је дошла до предности поготком Недељковића. Само четири минута касније пулени Ненада Милијаша су успели да поравнају резултат. Стојсављевић је асистирао за Вељка Вукојевића, који је прво на сјајан начин преварио одбрану ривала на левом боку, а потом и снажно шутирао из тешке позиције, те постигао феноменалан погодак за 1:1. У 43. минуту је брзоноги Вукојевић сам прошао комплету одбрану Младости, на сличан начин као када је постигао погодак, затим је упутио одличан ударац ка голу, али је лопта погодила стативу, а Тегелтија није успео на жељен начин да одреагује на одбитак и лопта је завршила преко гола.

У другом делу игре, омладинци Црвене звезде су наставили да диктирају темпо меча, али смо до 67. минута чекали до одличне контре за наш тим. Цветковић је предводио напад, али није било правог решења у завршници и резултат је остао непромењен. Два минута касније је снажно шутирао Мирановић, када је голман домаћих интервенисао. У 69. минуту смо видели и најбољу прилику у другом делу игре, док је главни актер био Вељко Милосављевић, који је након гужве у шеснестерцу и додавања Стојсављевића могао да донесе предност својој екипи, али је његов покушај био изблокиран. Наши омладинци нажалост нису успели да остваре сва три бода на тешком гостовању у Лучанима, а меч су завршили са играчем мање, након што је други жути картон у финишу зарадио Немања Видојевић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Наши клинци за Лигу шампиона
Следећи текстЗвездини бисери – Реми омладинаца