Лазар Ђоковић у договору са Клубом, одлази на колеџ у САД

40

Лазар Ђоковић, један од јуниора из нашег погона из селекције 2004.годиште, сели се у САД где ће похађати један од престижних колеџа „Кзевијер“ (Xavier) и стицати даље образовање које нуди овај колеџ, али и кошаркашки програм који је један од најпознатијих у САД.

КК Црвена звезда Меридианбет жели Лазару пуно среће успеха и здравља у САД.

Клуб је са играчем постигао договор по коме ће након завршетка образовног и кошаркашког програма у Америци, Црвена звезда имати право да врати Лазара у клуб са којим иа уговор, или приходовати обештећење.

Лазар Ђоковић се бираним речима опростио (тренутно) од свог клуба:

„Не знам одакле бих почео, пре свега бих желео да се захвалим сваком момку из КК Црвена звезда, боље саиграче, другове и пријатеље нисам могао замислити. Учинили сте ми ове две године незаборавним. Од најмладјих категорија до сениора. Имао сам страх пре одласка и тренирања са сениорима, али већ после првог тренинга сам схватио да није било потребе за тим, јер сам упознао невероватне људе који су ме третирали као свог, од почетка. Неки су ми били и ментори, од којих сам много научио. Сваки тренутак који смо провели на терену осећао сам се као у својој родјеној кући. Колико год ми је био лош дан или сам био повредјен, увек сте били ту да ме утешите и подигнете. Хтео бих да се захвалим свим тренерима, физиотерапеутима, докторима, стручном стабу, менаџменту и целом клубу. Од првог до последњег дана сте ме прихватили као члана породице. Помогли сте, бринули сте, научили ме да будем бољи играч, али и пре свега бољи човек. Не могу описати љубав према овој великој породици…

и ово није крај ❤️!

Хвала вам на свему!

Лазаре твоја Црвена звезда жели ти све најбоље, и пуно успеха на колеџу Ксавијер.

Претходни текстТема дана | Звездина легенда евоцирала сећање на освајање пехара „Коста дел Сол“
Следећи текстЗвездаши на каљењу – Магични Митуљикић