Екипа све бројнија и јача – Стигли Ханга и Боломбој!

44

Још два појачања КК Црвена звезда Меридианбет за такмичарску сезону 2023-2024 стигла су у четвртак у Београд, двојица бивших првака Европе, Адам Ханга и центар Џоел Боломбој!

Списак играча који су постали црвено-бели и који ће се ставити на располагање клубу пред почетак припрема које стартују 25.08.2023 је све већи, не рачунајући играче који су са својим националним тимовима на Светском Првенству.

Подсетимо, Адам Ханга некадашњи играч Басконије, Барселоне и Реала потписао је током јула двогодишњи уговор са Црвеном звездом, док је Џоел Боломбој некадашњи играч ЦСКА и Олимпијакоса потписао уговор за наредну сезону са нашим клубом.

Изјаву Адама Ханге, као и слике доласка двојице нових аквизиција КК Црвена звезда Меридианбет можете погледати у наставку.

Прва тестирања у Заводу за спорт обавиће се у петак, индивидуални тренинзи обављаће се до 25.08, за када је предвиђен први заједничи тренинг. Комплетан распоред припрема, пријатељских утакмица и наступа Црвене звезде Меридианбет на турнирима клуб ће објавити у петак на својим званичним налозима и платформама.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстЗвезда уручила донације манастирима на Косову и Метохији
Следећи текстЗвезда донирала голове вртићу „Дуга“