Црвена звезда меридианбет и „Acibadem Bel Medic“ и даље заједно – до нових победа

26

Сарадња између КК Црвене звезде Меридианбет и дугогодишњег партнера „Acibadem Bel Medic“ наставља се и у наредној такмичарској сезони 2023-2024.

Партнерство траје већ пет година, започевши 2018. године, и показало се изузетно успешним у медицинској нези и подршци клубу на различитим нивоима.

Партнерство обухвата целокупну медицинску негу и подршку клубу, укључујући играче првог тима, запослене у клубу и млађе селекције. Током протеклих сезона, ова сарадња је континуирано унапређивана, а посебно је добила на значају током пандемије вируса Ковид-19.

У то време, „Bel Medic“ је пружио велику подршку КК Црвеној звезди Меридианбет пружајући значајну помоћ у кризном периоду.

Продужетком уговора са „Acibadem Bel Medic“, КК Црвена звезда Меридианбет је осигурала наставак висококвалитетне медицинске неге за своје играче и запослене. „Acibadem Bel Medic“, са својом дугогодишњом традицијом од готово 30 година у пружању медицинских услуга, остаје поуздан партнер за клуб.

Немања Васиљевић, директор КК Црвена звезда Меридианбет, истакао је значај ове сарадње за клуб, наглашавајући да брига о здрављу играча и особља представља темељ за успех клуба, док је Др Ивана Петровић, медицински директор „Acibadem Bel Medic“-а, изразила је задовољство што се дугогодишње партнерство наставља, истичући да ће пружити највиши квалитет лечења играчима.

„Acibadem Bel Medic“ ће и даље подржавати КК Црвену звезду Меридианбет на домаћим утакмицама, као и на мечевима млађих селекција. Очекује се да ће ова сарадња наставити да доприноси успеху клуба у наредној такмичарској сезони.

КК Црвена звезда Меридианбет

Претходни текстИН МЕМОРИАМ – Александар Матановић (1930-2023)
Следећи текстБахар: Са најбољим тимом на искусну Младост