Бахар: Са најбољим тимом на искусну Младост

11

Црвена звезда ће у оквиру трећег кола Суперлиге Србије гостовати Младости у Лучанима у петак од 18 часова и 55 минута, а очекивања пред нови изазов изнео је Барак Бахар.

Биће тешка утакмица, играмо као гости по први пут ове сезоне и то против тима који има четири освојена бода из прва два кола. У првом мечу су са 10 фудбалера играли 90 минута, и нису изгубили, тако да, очекујем тешку утакмицу, али желимо да наставимо у овом ритму и одиграмо добар меч – почео је Бахар

Без Иванића и Катаија сутра…

Нећу моћи да рачунам на Иванића, али већ од следећег меча ће моћи да игра. Катаи се враћа лакшим тренинзима, надам се да ће ускоро почети да ради у пуном режиму.

Настоји Бахар да упозна сваког ривала који ће очекивати Звезду у актуелној сезони.

Припрема утакмице изгледа исто, али се адаптирамо на ривала, у зависности од њихових врлина и мана. Младост је добра и искусна екипа, а имају и младе и талентоване играче, уједно су и добри на прекиду, тако да морамо да будемо спремни и победимо. Гледао сам утакмице свих екипа у Суперлиги, морамо, мој стручни штаб и ја, да што боље да научимо тимове у Србији. Посебна пажња је када радимо анализу за меч, тако да знамо све о њима и хоћемо то да покажемо сутра.

И сутра ћемо на терену видети најбољих 11 Звездиних.

– Имамо комбинацију младих и искусних играча, али то није битно, не гледам године, већ то да меч почне 11 најбољих играча и да наставимо у том ритму, те да додатно напредујемо.

Задовољан је Бахар односом свих играча, али верује у њихов напредак.

Сви играчи имају успоне и падове у току игре, оно што видим код Митровића је да се труди, бори и залаже, тако да сам задовољан, али очекујем да сви напредују – подвукао је Бахар.

Претходни текстЦрвена звезда меридианбет и „Acibadem Bel Medic“ и даље заједно – до нових победа
Следећи текстЛЕН Лига шампиона: Црвено-бели у Хановеру траже пролаз ка елити