Стојан Вујко: Искрене честитке поводом оснивања СД Војводина

69

Поводом изузетно лепе спортске вести, да је основано Спортско друштво Војводина, које чини девет трофејних клубова: Фудбалски, Рукометни, Одбојкашки, Атлетски, Кошаркашки, Рвачки, Хокејашки, Ватерполо и Женски фудбалски клуб, Стојан Вујко, председник Скупштине СД Црвена звезда у име најтрофејнијег и најмасовнијег спортског друштва (34 клуба) на овим просторима, упутио је искрене честитке на адресу новооснованог спортског друштва.

„Поштовани црвено-бели спортски пријатељи,
Овим путем желим да вам и званично упутим честитку поводом оснивања СД Војводина. Црвену звезду и Војводину осим истих боја, повезује вишедеценијско пријатељство, као и бројне легенде у многим спортовима које су браниле боје оба клуба.
Уједињавањем спортских колектива у Спортско друштво, на добробит новосадског, војвођанског и српског спорта још више унапређујете клубове изузетне традиције.
Као и свих ових година у Црвеној звезди имаћете ривала на теренима, али и највећег спортског пријатеља. Желимо да заједно са вама градимо још лепшу будућност спорта у Србији и на најбољи начин промовишемо нашу земљу.“

Стојан Вујко
председник Скупштине СД Црвена звезда

Претходни текстИза југа Маракане – Максимовић, Петровић и Ђурић међу сениорима
Следећи текстПрипреме започели и ватерполисти