Турнир за најмлађе на Звездином каравану у Теслићу

28

Велики летњи караван Црвене звезде је данас посетио Теслић, још један град у Републици Српској, где смо присуствовали још једном невероватном амбијенту.

Иако караван где год се појави, изазива велико задовољство, изненађење и емоцију код свих навијача из многих градова, овога пута, становници Теслића су показали по чему се разликују од звездаша из осталих места, која смо до сада обишли. Наиме, они су организовали турнир у малом фудбалу за малишане, а најбоља екипа је добила адекватне поклоне, чиме је увеличана посета наше делегације. Одмах по доласку у Теслић, сачекао нас је велики број звездашких породица, које су потврдиле слоган овогодишњег каравана. Поставили смо се у Градском парку, а малишани су са својим родитељима чекали у реду да купе, односно обнове чланску карту. У току трочасовног дружења добили смо 64 члана Звезде за предстојећу сезону, а пехари освојени у протеклој сезони, али и пехар Лиге шампиона су изазвали одушевљење код свих присутних, а Теслић је поново показао да је црвено-бели град.

На самом крају, звездаши из овог дивног града су нам пожелели срећан пут и да их посетимо и следеће године, а ми се сутра селимо у Шипово у ком ћемо бити од 18 до 21 час. Зато вас позивамо да нам се придружите у незаборавном дружењу.

Претходни текстПремије од освајања “Пари купа” за Народне кухиње на Косову
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Драган Соломун