Премије од освајања “Пари купа” за Народне кухиње на Косову

23

Црвена звезда је тријумфовала на “Пари купу”, а поред победничког пехара наш клуб је освојио новчану награду од 50 хиљада евра, која ће директно у комплетном износу бити прослеђена за помоћ нашем народу на Косову.

Успеси Црвене звезде су подвизи за добробит српског народа, увек је тако било и биће. Одлучили смо да награду поводом освајања “Пари купа” у Санкт Петербургу у целости донирамо Народњим кухињама на Косову и Метохији, како би бар мало помогли нашем угроженом народу коме је свака финансијска подршка изузетно важна ради опстанка на вековним огњиштима. Желимо да сачувамо наше Косово. Наставићемо да помажемо онима који су најугроженији, јер је Црвена звезда увек била ту за свој народ који је чини великом – рекао је генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић.

Подсећања ради, фудбалери Црвене звезде су са максималним учинком од девет бодова, успели да освоје „Пари куп“ у конкуренцији домаћег Зенита, Фенербахчеа и Нефчија које смо савладали, те на најбољи могући начин заокружили припреме у Русији.

Претходни текст„Премијум“ и сезонске карте од понедељка у “Сервису за чланство”
Следећи текстТурнир за најмлађе на Звездином каравану у Теслићу