Ниш је цео црвено-бео

31

Звездин летњи караван наставио је свој пут на југу Србије, па је тако након обиласка Врања, данас стигао у Ниш где је дочекан на прелеп начин, као и у осталим градовима.

Наша експедиција се по доласку стационирала на Тргу краља Милана у самом центру града из ког нам долази велики број фудбалера који су наступали у црвено-белом дресу, а Звездин аутобус је још од уласка у овај прелеп град изазвао одушевљење код мештана. Малишани, којих је и овога пута било у великом броју, нису крили осмехе са лица док су се сликали са пехарима освојеним ове сезоне, као и трофејем Лиге шампиона освојеним 1991. године. Љубав према Црвеној звезди је преовладавала током читавог трочасовног дружења, док се у реду чекало за куповину или обнову чланске карте. Своју звездашку обавезу обавиле су најверније Нишлије, те је учлањен 51 заљубљеник у наш клуб.

Пратила се утакмица Црвене звезде и Зенита у Нишу уз навијачке песме, а када је меч завршен првом победом изабраника Барака Бахара против руског шампиона, Нишлије, којима је црвено-бела боја у срцу са задовољством су коментарисале прву партију нашег клуба у Русији овог лета, стога је на најлепши могући начин испраћена наша експедиција, уз жеље да посетимо овај диван град и наредне године, али да ћемо дружење свакако наставити на Маракани у предстојећој сезони, која почиње 29. јула.

Звездин караван се након обиласка Ниша сели у Пирот.

Претходни текстБахар: Први гол уигран, пресинг се подразумева, а победа је за навијаче
Следећи текстПобеде на међународним митинзима, Тирнанићева на стотинку од државног рекрода