Бахар: Први гол уигран, пресинг се подразумева, а победа је за навијаче

65

Имао је много разлога за задовољство Барак Бахар после блиставе партије Црвене звезде и тријумфа над Зенитом резултатом 1:2 на старту „Пари купа“.

Важно нам је што смо победили на старту турнира, и то у оваквом амбијенту на прелепом стадиону. Однос играча је био сјајан, важно ми је било да добро стартујемо, али очекује нас још тренинга и спремања – рекао је Бахар.

Виде се полако обриси игре Барака Бахара…

– Желим да добро изгледамо на терену и да оно с тренинга преносимо на утакмице. Најважнији ми је пресинг и напад са великим бројем играча, на томе је фокус. Први гол смо постигли као резултат увежбане акције. Наравно, волео бих да освојимо турнир.

Осврнуо се шеф стручног штаба Црвене звезде и на фудбалере Зенита.

– Имају мноштво добрих играча и нисмо могли да се фокусирамо само на једног. Дословно смо морали да мислимо на све како нас не би казнили, али помогао нам је и Глазер који је сјајно бранио.

Похвалио је Бахар фудбалере Црвене звезде који су данас заиграли.

– Не волим да истичем појединце, говорим увек о тиму. Мени је битно да играчи добро раде, и да имамо такав однос да им све говорим у лице. Свидело ми се што смо данас имали и дух и став и жељу.

Бахар је истакао и сјајну подршку навијача који су дошли чак у Русију да бодре Звезду.

– Изузетно сам срећан што сам могао са клупе да чујем и осетим подршку навијача. Уживао сам. Хвала им што долазе да подрже клуб, надам се да ће их бити још више на наредним мечевима. Екипа их је на крају поздравила што довољно говори о томе колико смо захвални. Победа је управо за наше навијаче.

Након Зенита, чекају нас утакмице са Нефчијем и Фенербахчеом.

Задовољан сам ривалима, играмо са добрим екипама и то је ниво онога што нас чека у Лиги шампиона. Тестирамо себе, али је још увек почетак и тек две недеље тренирамо – подвукао је Бахар.

Претходни текстКрасо: Смирен сам код пенала
Следећи текстНиш је цео црвено-бео