Лесковац је црвено-бели град

34

Звездин летњи караван је наставио своју турнеју по југу Србије, па је после Врања данас обишао Лесковац, који је доказао да гаји велику љубав према нашем клубу.

Звездин аутобус је по уласку у Лесковац дочекан на најлепши могући начин, јер је велики број звездаша већ било на улицама, жељно ишчекивајући нашу делегацију са пехарима освојеним у претходној сезони и наравно, трофејем Лиге шампиона, који увек изазове лавину емоција, али и чувених прича о генерацији црвено-белих момака из 1991. године. Фан зона постављена је на градском тргу, а становници овог дивног града су стајали у реду како би се учланили, односно обновили своју чланску карту и како би се сликали са поменутим пехарима. Да је љубав према Црвеној звезди ствар кућног васпитања, говори и податак да је велики број деце, као и у свим градовима до сада, присуствовао у трочасовном дружењу. Звездине песме ориле су се Лесковцем, а највернији из града на југу Србије су обавили своју дужност, коју осећају према црвено-белим бојама, па је тако данас у наш клуб учлањен чак 71 звездаш.

На самом крају дружења, Лесковчани су нам пожелели срећан пут и пожелели да се дружимо и следеће године, али и на Маракани на утакмицама Лиге шампиона.

Звездин караван своју турнеју наставља већ сутра када ће обићи Ниш.

Претходни текстСпремни за Зенит
Следећи текстДоминантне 23 Звездине медаље са јуниорског Првенства Србије