Спремни за Зенит

61

Фудбалери Црвене звезде су одрадили и други тренинг данас, а у фокусу је била припрема за меч са Зенитом који је на програму сутра од 18 часова и 30 минута.

Управо из тог разлога, тренинг је био нешто краћи него јутарњи. Започео је лаганим истрчавањем кругова, а одмах након тога су играчи одрадили полигон. Ни полигон није спречио Барака Бахара да и у оквиру њега убаци рад са лоптом, што играчима изузетно прија, па је задатак фудбалера био да након што прођу препоне и штапове – вежбају шут у завршници.

Екипа се поделила на „зелене“ и „плаве“, те су радили на транзицији, грађењу лопте и пас игри, док су голмани били стављани на муке од стране наших тренера задужених за чуваре мреже. Наиме, они су користили реквизите за промену правца лопте како би збунили Глазера, Васиљевића и Поповића, међутим и више него спремни били су наши голмани.

Наравно, радило се и на тактици, као и јутрос, с тим да је сада мало већи фокус био на прекидима. Млади су и овог пута радили на завршници, чиме су још један кишни тренинг, који не може да заобиђе експедицију Црвене звезде на овим припремама, привели крају.

Претходни текстЕраковић: Праве провере за Лигу шампиона
Следећи текстЛесковац је црвено-бели град