Звезда ТВ | Генерал Барак Бахар

62

У новом издању емисије „Звезда ТВ“ приказали смо вам како је изгледао први део припрема изабраника Барака Бахара на Златибору. У периоду од 22. до 29. јуна одрађено је девет тренинга, док су одигране две припремне утакмице против Селекције Ужица и Борца из Бањалуке.

Сјајно се радило на Златибору, а видели смо и печат новог шефа стручног штаба Црвене звезде на припремним мечевима, али тек очекујемо да видимо право лице нашег клуба на завршном делу припрема у Русији. Скоро па комплетиран тим за предстојећу сезону се доказивао Бараку Бахару, а радује нас што је велики број Звездине деце успео да се наметне и показао да ће бити важан фактор у утакмицама црвено-белих у домаћем првенству, Купу, али и Лиги шампиона. Тако је на првом мечу против Селекције Ужица, одиграном 26. јуна, први погодак за Црвену звезду постигао Јован Мијатовић на асистенцију Стефана Митровића, док су преостала два поготка у победи нашег тима од 3:1, постигли Александар Катаи и Марко Гобељић. Други меч одигран је три дана касније против Борца из Бањалуке, а поново смо славили са два гола предности, овога пута је резултат био 2:0. Стрелци су били Стефан Митровић и Владимир Лучић, а асистенти Јован Мијатовић и Јован Шљивић.

Након повратка са Златибора, 29. јуна, изабраници Барака Бахара имали су два слободна дана, док их вечерас очекује пут за Русију где ће одрадити други део припрема и одиграти три пријатељска меча.

Претходни текстТерзић: Гладни смо нових успеха и знамо како да их остваримо
Следећи текстЛука Митровић Звездин и наредне три сезоне!