Тема дана | Председник Звезде поздравио и наградио најталентованије

40

Прва смена Звездиног кампа завршена је данас, церемонијом доделе награда малишанима који су на њему учествовали и показали своје фудбалско знање. Догађај је поред Владимира Цвјетићанина – тренера базних селекција Омладинске школе Црвене звезде, својим присуством увеличао и председник нашег клуба – Светозар Мијаиловић.

Велика је и обострана радост што сте ових неколико дана провели у нашем клубу, што нама значи, а по осмесима које видим, и вама и вашим родитељима, који верују да ћете у будућности обући дрес нашег клуба, за који верујем да навијате. Црвена звезда је велико име на фудбалској сцени, не само овде у Србији, већ у Европи и свету. Мали је број клубова у Европи и свету, који могу да се се похвале са два највреднија трофеја у клупском фудбалу. Фудбал јесте игра и то треба да остане, али је и један озбиљан и одговоран посао, који тражи много одрицања, да би се дошло до онога што сви желимо, односно да постанете професионални фудбалери и имате успешне каријере. За то је потребно и доста рада, ваше, а посебно посвећености ваших родитеља и пријатеља, који морају разумети све оно што ви радите. Немојте пропустити да стичете и друга знања, јер мали је проценат успешних фудбалских каријера. Верујем да сте добри ђаци и да ћете сутра бити добри студенти, јер све се то уз фудбал може постићи. Честитам вам што сте учествовали на овом кампу. Желим вам да се дружите и верујем да сте овде стекли доста пријатеља и да ће вам овај период у Црвеној звезди бити инспирација у вашем будућем послу – поручио је Светозар Мијаиловић малишанима.

Друга смена Звездиног кампа у Београду стартоваће у понедељак, трећег јуна и трајаће до петка, а ви у новом издању емисије „Тема дана“ погледајте како је изгледало званично затварање кампа за прву смену.

Претходни текстДраговић: Тренинзи су напорни, али знамо да нас чека Лига шампиона
Следећи текстМаша Перовић бронзана на ЕП за јуниорке!