Олањинка и Красо одрадили први тренинг

35

Фудбалери Црвене звезде су после слободног јутра, након што су јуче савладали Селекцију Ужица резултатом 1:3, истрчали на тренинг појачани двојцем од ког се много очекује – Питером Олањинком и Жан Филип Красоом.

У 18 часова, изашли су на терене „СЦ Палисад“, и одмах по доласку, фудбалере Црвене звезде је дочекао посебан део терена са струњачама где су се загрејали за оно што је уследило у наредних 90 минута. Потом се прешло на „шеву“, где смо имали прилику да видимо наше фудбалере подељене у две групе, а све је било пропраћено добром атмосфером.

Играло се и на мале голове, било је веома динамично и узбудљиво, а видно је да играчима прија рад са лоптом, с обзиром да су са великим жаром и интензитетом улазили у дуеле, све у циљу постизања погодака. Није то било све од фудбала, јер се играло и на два гола, на скраћеном терену где су се четири екипе са по пет играча, борили за тријумф. Најзанимљивије је било на крају тренинга када је Барак Бахар центрирао играчима како би наши фудбалери радили на завршници. Виђено је мноштво лепих погодака, а највише аплауза покупио је Страхиња Ераковић.

Прилику да осете атмосферу и екипу имали су Олањинка и Красо који су радили нешто слабијим интензитетом, али су се прикључили тиму, што су сјајне вести за Барака Бахара.

Претходни текстСрбија обезбедила опстанак у другој дивизији
Следећи текстЗвездин караван обрадовао Прибој