Звездин караван обрадовао Прибој

57

Велики Звездин летњи караван наставио је са обиласком градова широм Србије, па је тако данас обишао Прибој и обрадовао његове мештане којима је Звезда у срцу.

На најбољи могући начин је дочекан Звездин аутобус, а наша делегација се поставила на градском тргу у Прибоју. Делије из овог прелепог места су биле и више него гостољубиве, те су нам помогле да се поставимо, јер се са нестрпљењем у претходних неколико дана међу становницима причало о доласку пехара освојеним у претходној сезони, као и оним чувеним – трофејем Лиге шампиона, коју је Црвена звезда освојила 1991. године док је такмичење носило назив Куп европских шампиона. Звездашке песме, фотографије са пехарима, али и масовно учлањивање, као и обнова чланских карата код верних навијача из Прибоја красили су ово трочасвно дружење на обострано задовољство. Као што је био случај и у претходним градовима, а што нас највише радује, јесте да је било много деце, које родитељи од малих ногу уче да је љубав према Црвеној звезди ствар кућног васпитања.

Највернији звездаши из Прибоја су нас у великом стилу и испратили, јер су помогли нашој експедицији и приликом паковања реквизита, а затим пожелели да се дружење настави на Маракани, али и следеће године у њиховом граду.

Звездин караван већ сутра наставља свој пут, а следећи град који ћемо обићи је Ариље.

Претходни текстОлањинка и Красо одрадили први тренинг
Следећи текстКоманде капитена Драговића