Команде капитена Драговића

36

Фудбалери Црвене звезде су са осмехом на лицу, упркос томе што их је дочекало јесење јутро, одрадили први од два тренинга колико их данас очекује, а посебно запажен био је нови каптиен Александар Драговић који је распоређивао саиграче и командовао последњом линијом тима.

Правила је друштво киша фудбалерима нашег тима током читавог тренинга, али није то омело изабранике Барака Бахара да и овог јутра буду максимални. Подељени у две групе, радили су симултано, како на тактици, тако и у теретани.

На терену је фокус био на принципима које Бахар негује, како би екипа била што спремнија за сутрашњу утакмицу која је на програму од 18 часова, а ривал је бањалучки Борац. У центру пажње је била лопта, као и сваког претходног дана, што играчи између себе истичу као изузетно одговарајуће за њих, а акценат је био на пас игри. Гласнији од других био је нови капитен Црвене звезде – Александар Драговић. Стручни штаб је поставио потом манекене који су означавали противнике, а наши првотимци су са пуном пажњом слушали све оно што им је Бахар говорио.

Дошло је до ротирања група, па су тако на терен истрчали момци који су првих 45 минута провели радећи на вежбама снаге. На крају тренинга, сви су заједничким снагама пожурили у хотел, како би се загрејали, али и склонили од кише, те одморили за поподневни тренинг.

Претходни текстЗвездин караван обрадовао Прибој
Следећи текстБаракове тактичке финесе