Баракове тактичке финесе

24

Фудбалери Црвене звезде су одрадили други тренинг данас, који је стартовао у 18 часова, док је фокус био на завршници и на организацији дефанзивне линије.

Данас у 18 часова, изабраници Барака Бахара су истрчали на терен СЦ Палисад. Као што је то био случај и у претходних неколико дана, управо у тим тренуцима стартовала је и киша, која није пореметила наше првотимце да спроведу тренинг до краја и да одраде последње припреме пред сутрашњи меч против Борца из Бањалуке, који је на програму од 18 часова, а који можете испратити на Звезда ТВ-у, као и на званичном Јутјуб каналу нашег клуба. Радује нас чињеница да се тренажном процесу вратио Осман Букари.

На самом старту видели смо загревање, које се састојало из великог броја препрека, а то су биле ниске препоне, штапови, баланс лопте, док је задатак била завршница у последњој трећини терена. Након тога имали смо прилике и да погледамо интересантну фудбалску партију. Играчи су били подељени у четири екипе, које су сачињавали петорица фудбалера уз главни задатак да екипа споји 11 пасова и на тај начин постигне погодак. Потом су се првотимци Звезде поново раздвојили, док су се овога пута као реквизити користили велики, али и мали гол. Фокус је био на дефанзивној линији, односно организацији одбране, те у том делу тренинга нисмо видели много голова, јер су се истакли дефанзивци на челу са новим капитеном – Александром Драговићем.

Сам крај тренинга обележила је стандардна игра на два гола, док је рад на терену СЦ Палисад на Златибору завршен центаршутевима шефа стручног штаба – Барака Бахара својим играчима, који су били расположени у завршници.

Претходни текстКоманде капитена Драговића
Следећи текстАриље доказало да је Звездин град