Стаменић, Виго и Пруцев „покварили“ би-би тест

38

Фудбалери Црвене звезде су и овог јутра од 10 часова били на терену, спремни и орни да упркос сунцу и врућини буду ефикасни и задовоље захтеве Барака Бахара.

Нису се штедели црвено-бели фудбалери, упркос томе што их данас чека и поподневни тренинг. Рад је био у две групе, где су прву чинили старији играчи, те су на самом почетку могли да се загреју истрчавањем кругова, а након тога су одрадили вежбе загревања под будним оком дела стручног штаба задуженог за кондицију. Радили су на постављеним струњачама уз еластичне траке, а спремали су се за трчање и тест издржљивости.

Након истрчаних деоница, уследио је чувени би-би тест, који је карактеристичан за почетак припрема. Уз велику подршку саиграча и сјајну атмосферу, фантастични су у првој групи били Марко Стаменић и Алекс Виго, док је у другој предњачио Јегор Пруцев. Он је и по завршетку теста остао да стоји на ногама, што је реткост услед великог напора који он изискује, те су уследиле шале да ће стручни штаб да га остави на терену до поподневног тренинга, јер се није ни ознојио.

Претходни текстВишеград шпалиром дочекао Звездин караван
Следећи текстМарко Стаменић представљен у Црвеној звезди