Вишеград шпалиром дочекао Звездин караван

22

После једног дана паузе Црвена звезда је путем великог летњег каравана посетила Вишеград, град који се може описати као црвено-бели. Домаћин је феноменално дочекао вредне пехаре, док се током три сата дружења у клуб учланило 40 звездаша.

Трећу годину заредом Вишеград жељно дочекује вољени клуб у град на обали реке Дрине. Претходних сезона пехар Лиге шампиона је крстарио тиркизно плавом реком, али овога пута звездаши су организовали другачији дочек. Навијачи су у шпалиру, уз пиротехнички перформанс, испратили Звездин аутобус до места на ком је постављена фан зона.

Високо су најватреније присталице истакле транспарент на ком је стајао натпис: “Вишеград је део Звезде”. У тренутку отварања фан зоне, од 18 часова, је уследило скандирање намењено највећем европском трофеју у фудбалу који је наш клуб освојио 1991. године. У наставку смо уживали у правом породичном дружењу, јер су и данас малишани били ти који су са задовољством истицали за који клуб навијају.

Вишеград је појачао црвено-белу породицу за 40 нових чланова, што је још један одраз пароле коју је истакао овај град. Закључно са Вишеградом наш клуб је завршио прву туру обиласка градова у Републици Српској, а већ сутра нас очекује дружење на Златибору где наши првотимци већ вредно раде на физичкој припреми за наредну сезону. Позивамо вас да будете део још једног звездашког дружења на Краљевом тргу од 18 до 21 часа.

Претходни текстПораз у мајсторици АБА лиге, сезона завршена са два трофеја
Следећи текстСтаменић, Виго и Пруцев „покварили“ би-би тест