Крај велике каријере Звездиног ратника – Пефи хвала ти за све!

33

Стефан Марковић трофејни репрезентативац, кошаркаш Црвене звезде, завршио је у четвртак своју пребогату каријеру која је трајала 18 година.

Као клуб смо поносни што је Стефан део своје играчке каријере провео (и завршио) у нашем клубу коме је дао много.

За две сезоне одиграо је 116 утакмица и освојио пет трофеја са КК Црвена звезда Меридинабет (АБА лигу, две титуле првака Србије и два КРК) али је током свог боравка још једном потврдио да је један од највећих професионалаца који су носили црвено-бели дрес, радника, ратника, омиљених саиграча на терену и свлачионици, и на првом месту добар човек и велики шампион!

У својој каријери која је од 2006.године била за чисту десетку, играо је за тачно 10 клубова у најјачим европским лигама. Са репрезентацијом Србије у млађим категоријама освојио је златну медаљу 2009.године, а са сениорском је стигао до сребра на три највећа такмичења: ОИ, СП и ЕП.

Пефи хвала ти на сваком тренингу, утакмици које си као и увек одрадио са 101 посто могућности, хвала ти што си као играч и човек био део твоје Црвене звезде, клуба чија су ти врата у будућности увек отворена!

КК Црвена звезда сви запослени, председник, менаџмент, тренери, играчи желе Стефану пуно здравља и среће у приватном животу и новим пословним изазовима који га очекују. Као играч је постигао све и каријеру је завршио као великан.

КК Црвена звезда Меридинабет

Претходни текстОдлични резулатати Звездиних џудиста у Новој Пазови
Следећи текстЖестоко на трећем тренингу Звезде на Златибору