Жестоко на трећем тренингу Звезде на Златибору

38

Након јутарњег би-би теста који су фудбалери нашег клуба одрадили по изузетно топлом времену, по унапред утврђеном плану црвено-бели су од 18 часова и 30 минута поново изашли на терен.

Ипак после само пет минута рада снажна киша је прекинула рад Звездиних првотимаца. Међутим, то није омело фудбалере нашег клуба који су уводни део тренинга провели у теретани, све док се нису створили услови за рад на терену. Нису неповољне временске прилике утицале на екипу Барака Бахара која је упркос свему наведеном одрадила тренинг по плану и програму предвиђеном за други дан уводног припремног циклуса.

По повратку на травнату површину играчи су наставили са загревањем, а стручни штаб је најавио најистересантнији тренинг у досадашњем периоду. Томе смо и прусуствовали с обзиром да је фокус апсолутно био на раду са лоптом, те смо могли да видимо обрисе игре које очекујемо од Црвене звезде на старту нове сезоне.

Подељени у четири групе играли су фудбалери нашег клуба на популарне “мале” голове уз многе захтеве стручног штаба. Пратили смо жустру игру, а акценат је дат на дефанзивне задатке. Могли су се чути савети, али и похвале намењене одбрамбеним фудбалерима. Потом подељени у два тима на терену краћих димензија уследила је партија фудбала за сам крај данашњег тренинга. Са друге стране, примат у завршној игри је био на транзицији и офанзиви, односно сегментима у којима очекујемо да наш тим буде најопаснији.

Претходни текстКрај велике каријере Звездиног ратника – Пефи хвала ти за све!
Следећи текстЗвездин караван на Златибору снажнији од кише