Караван обојио Гацко у црвено-бело

37

Још један град у Републици Српској је угостио Звездин караван, а данас смо са великим задовољством посетили Гацко, где се 83 звездаша учланило у клуб.

Били смо сведоци пре три године феноменалног дочека у Гацку, када су навијачи уз пиротехнички перформанс дочекали Звездин аутобус у њиховом граду и припремили кореографију за памћење. Иако тада није било званичног дружења у фан зони, звездаши из овог града су јасно показали које боје носе у срцу.

На обострано задовољство караван је стигао у град који броји преко пет хиљада становника. Дружење је стартовало у 18 сати, када је постављена црвено-бела фан зона на Тргу Саве Владиславића , а пехари су постављени на постоља. Редом су се навијачи одушевљавали трофеју националног првенства и Купа Србије, а највећа еуфорија је настала када су наши симпатизери угледали пехар Лиге шампиона. Највећи европски трофеј је засијао и напунио очи малишанима који су окружили фан зону.

Редом су навијачи заузели место испред пулта за чланством, те је укупно 83 звездаша одлучило да на званичан начин буде део нашег клуба наредне сезоне. Нема дилеме да је Гацко доказало верност Звезди, а сам крај дружења је завршен пиротехничким перформансом.

Претходни текстЦрвена звезда Меридианбет изборила мајсторицу!
Следећи текстУчинак Звездиних репрезентативаца – Ераковићев првенац