ПРЕМИЈУМ сезонска карта за Лигу шампиона и домаће првенство је у продаји

43

Фудбалски клуб Црвена звезда се може похвалити историјском сезоном у којој се први у Европи пласирао у групну фазу Лиге шампиона. Како бисмо наредне такмичарске године створили нове моменте за памћење, пустили смо у ОНЛАЈН продају „ПРЕМИЈУМ СЕЗОНСКА“ карту за сезону 2023/24 која укључује пакет карата за групну фазу Лиге шампиона и сезонску карту за сва домаћа такмичења.

И то није све, онлајн куповином ПРЕМИЈУМ сезонске карте сви заљубљеници у црвено-беле боје остварују урачунат ПОПУСТ од 1000 динара и то без чекања у реду и гужви.

Звезда је наша породица, а навијачи су одувек били 12. играч на терену. Безброј пута смо показали да заједно можемо да пишемо историју. Пуна Маракана је жеља свих нас зато вас позивамо да већ сада и на време обезбедите ваше ПРЕМИЈУМ сезонске улазнице путем ЛИНКА.

Хајде да сви доживимо много нових момената за памћење, стварајмо их заједно!

ПРЕМИЈУМ сезонске улазнице пружају навијачима могућност да обезбеде своје место на северној, западној или источној трибини стадиона “Рајко Митић” за све утакмице које ће првотимци Звезде одиграти на домаћем терену у Суперлиги Србије, Купу Србије и групној фази Лиге шампиона.

Сјајни резултати, које је наш клуб остваривао претходних година у Лиги Европе и Лиги шампиона су довели црвено-беле у позицију да су осигурали место у трећем шеширу у моменту када још увек нису били познати сви учесници Лиге шампиона за предстојећу сезону. Једно је сигурно, а то је да нас очекују три квалитетна меча против атрактивних противника у којима ћемо се борити за ново европско пролеће.

Навијаче нашег клуба који су у прошлој сезони показали верност куповином сезонске карте за домаће првенство, наш клуб ће за истинско звездаштво наградити знатно нижим ценама ПРЕМИЈУМ сезонске карте и на тај начин им се захвалити за подршку у такмичарској години која је за нама. Једини услов је и да у сезони 2023/24 буду чланови клуба, а улазнице су доступне на ЛИНКУ.

Уколико нисте били сезонци претходне године, прави моменат да се то промени је управо сада! Наш клуб је одлучио да куповину ПРЕМИЈУМ сезонских карата омогући свим звездашима уз купљену чланарину за сезону 2023/24. Испуњене трибине и нове европске победе су сан свих нас, а од места на свакој утакмици Црвене звезде на Маракани вас дели само неколико кликова путем ЛИНКА.

Утакмице Црвене звезде, а нарочито у Лиги шампиона су успомене за цео живот. Како би верна звездашка публика понела најлепша сећања и у жељи да свима омогући највећи комфор током боравка на стадиону „Рајко Митић“ наш клуб ће унапредити инфраструктуру. У плану је комплетно реновирање западне, источне и јужне трибине, уз то на северној трибини ће бити постављен нови шанк, док ће се капацитет западне трибине смањити у циљу спречавања стајања током трајања утакмице.

КУПИ КАРТУ ОНЛАЈН И УШТЕДИ 1000 ДИНАРА ЗА НОВЕ ЗВЕЗДАНЕ МОМЕНТЕ!

ПРЕМИЈУМ сезонске улазнице су доступне свим звездашима који су чланови нашег клуба и у сезони 2023/24!

Како бисмо се на прави начин одужили прошлогодишњим власницима годишњих карата, куповина сезонских улазница, које неће укључивати утакмице групне фазе Лиге шампиона ће бити омогућена, а о свим информацијама ћете бити благовремено обавештени.

КАКО ДО ПРЕМИЈУМ СЕЗОНСКЕ КАРТЕ?

Претходни текстПремијера Звездиног каравана у Невесињу
Следећи текстОдржана редовна седница Скупштине СД Црвена звезда