Премијера Звездиног каравана у Невесињу

27

Велики летњи караван је први пут стигао у Невесиње, а звездашки град који је чувен по љубави према нашем клубу је дочекао највредније пехаре. Заљубљеници у црвено-беле боје из овог места су повећали нашу породицу за 80 чланова.

После посете Требињу, где је оборен овогодишњи рекорд по броју учлањених навијача у Црвену звезду, аутобус нашег клуба се упутио према Невесињу. Иако наш клуб већ трећу годину заредом успешно спроводи акцију каравана, занимљиво да је први пут звездашко дружење организовано у граду који се налази у Републици Српској.

Невесиње броји више од пет хиљада становника, а малтене су сви острашћени навијачи Црвене звезде. Томе сведочи велики грб нашег клуба који су заљубљеници у црвено-беле боје направили на обронцима планине Вележ и који се простире на 21 хиљаду квадратних метара.

Дружење у Невесињу је стартовало у 18 часова поподне, а у наредна три сата смо уживали у прелепом амбијенту. Фан зона је постављена на Тргу слободе, где се брзо окупио велики број навијача, од најстаријих који су дуго година уз клуб до најмлађих који тек стичу љубав према Звезди. Невесиње је доказало верност нашем клубу, те смо заједно постали снажнији за 80 чланова. У наставку је уследио пиротехнички перформанс уз поруку навијача путем транспарента на ком је стајало: “Звездин град!”.

Наша делегација брзо наставља обилазак градова, а сутра се дружимо у црвено-белој фан зони у Гацку од 18 сати.

Претходни текстКазна за КК Црвена звезда Меридианбет – Не наседајте на примитивне провокације!
Следећи текстПРЕМИЈУМ сезонска карта за Лигу шампиона и домаће првенство је у продаји