Финална серија се наставља, Црвена звезда убедљива 91:78

41

Кошаркаши Црвене звезде победили су Партизан резултатом 91:78 у трећем мечу финала АБА лиге и тако смањили на 2-1 у финалу.

Четврта утакмица на програму је у уторак од 19 часова на истом месту.

АБА лига, финале:
Црвена звезда – Партизан 91:78
(19:21, 19:20, 24:18, 29:19)
Хала: Александар Николић, гледалаца 8000
Судије: Дамир Јавор, Томислав Хордов, Лука Кардум

Најефикаснији играчи Црвене звезде били су Немања Недовић са 19 поена (од чега седам “везаних” у 4/4), Лука Митровић и Филип Петрушев са по 16. Лука Вилдоза дао је јако битну тројку на почетку последње четвртине, а онда Факундо Кампацо убацио је седам, уз шест асистенција.

У дресу Партизана најбољи је био Данте Егзум са 16 поена, Јам Мадар убацио је поен мање (15), а капитен Кевин Пантер 12.

Изузетно тврда утакмица у препуној дворани „Александар Николић“ коју су црвено-бели преломили у последњој деоници и тако смањили на 2-1.

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Душко Ивановић: – Искористили смо прву утакмицу на нашем терену. Наш приступ је био другачији. Имали смо агресивност у одбрани која нас је красила целе сезоне. Из утакмице у утакмицу играмо помало боље. Знамо да ће четврта утакмица бити најтежа у серији.

Утакмица број 4 игра се у уторак од 19 часова на истом месту, а карте ће бити пуштене у продају у понедељак у 12 часова. Све информације везане за продају појединачних карата можете погледати у посебној вести.

Претходни текстТребиње оборило рекорд на Звездином каравану
Следећи текстПродаја карата за утакмицу број 4 од понедељка у 12 часова