Требиње оборило рекорд на Звездином каравану

35

Караван Црвене звезде је стигао у Требиње, град који је познат по великом броју навијача нашег клуба, који су и овог пута на фантастичан начин угостили делегацију Звезде, али и оборили овогодишњи рекорд, с обзиром да су појачали наш клуб са нова 152 члана.

Звездин аутобус се упутио из Црне Горе ка Требињу, где је традиционално одржан летњи караван, који је изузетно значајан верним навијачима нашег клуба из овог звездашког места. Заљубљеници у црвено-беле боје су као што је то био случај приликом сваке посете Црвене звезде организовано сачекали нашу делегацију, те је фан зона постављена у веома кратком временском периоду.

Домаћини су са осмехом на лицу испратили сваки тренутак дружење, које је употпуњено сјајном посетом навијача, звездашким песмама, као и црвено-белим мотивима, а утисак је био да је Требиње током данашњег поподнева било обојено у боје нашег клуба.

Трофеји, који данима путују и обилазе градове Србије, Црне Горе су стигли и у Републику Српску, где ће провести наредних неколико дана. Овогодишња дупла круна и трофеј Купа европских шампиона освојен 1991. године, су као и у сваком граду биле највеће „звезде“, а потврда за то су и пролазници који су са одушевљењем прилазили и сликали се са највреднијим пехарима нашег клуба.

Љубав према Црвеној звезди коју становници Требиња са поносом негују је и овога пута дошла до изражаја, те су личним примером показали колико је чланство у њиховом вољеном клубу важно и подржали Звезду са 152 чланарине.

Већ сутра караван наставља пут ка Невисињу, где ће црвено-бела фан зона бити постављена на Тргу слободе од 18 сати до 21 час.

Претходни текстЈелић: Очекује нас изазовна сезона са Лигом шампиона
Следећи текстФинална серија се наставља, Црвена звезда убедљива 91:78