Звездин караван обојио Будву у црвено-бело

23

Фудбалски клуб Црвена звезда је наставио велики летњи караван, а након Бара наша делегација је посетила још један приморски град, а то је Будва. Центар туризма Црне Горе је познат као црвено-бели град, а Будвани су допринели да наш клуб постане бројнији за 74 нова члана.

На уласку у Стари град, као што је то био случај претходне године, високо је уздигнута Звездина фан зона. Кроз улице се брзо прочула добро позната звездашка музика која је привлачила многобројне навијаче, али и туристе који су са великом дозом знатижеље долазили да погледају изблиза пехар Лиге шампиона.

Дружење је званично почело у 18 часова, а у наредна три сата атмосфера је била феноменална. Лепо време и пријатан амбијент су и те како допринели да навијачи нашег клуба у изразито великом броју заузму ред испред пулта за чланство. Поред промоције овосезонске освојене дупле круне, као и најзначајнијег трофеја који је наш клуб освојио 1991. године, такозваног “ушатог” пехара – акција великог каравана Звезде као примаран циљ поставља промоцију чланства. Препознали су то заљубљеници у звездашке боје, те су Будвани повећали број чланова за 74 навијача.

Такође, данас као и у претходним градовима које смо посетили, били смо сведоци великог броја породица, које су са децом долазиле до фан зоне и једноставно уживале у дружењу. Тиме смо добили две потврде, прву да је љубав према Звезди наследна и просто ствар кућног васпитања, а другу да је Звезда једна велика породица. Наша делегација већ сутра наставља пут, а највреднији пехари стижу у Котор.

Претходни текстЦрвена звезда се касно пробудила, други меч финала у четвртак
Следећи текстЗвездини најбољи дриблери у сезони 2022/23