Синанчевић најбољи у Бистрици, Јованчевић и Тирнанићева четврти у Грчкој

34
Извор: Instagram@armin_sinancevic96

Успешан такмичарски викенд употпунили су наши сениори који су се надметали у Словенији и Грчкој, где су постигли сјајне резултате.

Бацач кугле Армин Синанчевић тријумфовао је на митингу у Словенској Бистрици, али и остварио највреднији резулат митинга са хицем од 21.14м.

Синанчевић је поставио најбољи резултат сезоне и први хитац преко 21м. Државни рекордер и најбољи свих времена подиже своју форму из такмичења у такмичење, а главни циљ је Светско првенство у Будимпешти.

Милана Тирнанић и Страхиња Јованчевић наступили су на митингу у Грчкој и поставили најбоље резултате ове сезоне и пласирали се на четврто место.

Тирнанићева је истрчала идентично као и трећепласирана атлетичарка, 11.65 али се фото финиш ипак пресудио да је четврта на 100 метара. Победница митинга била је Лораин Мартинс из Бразила са 11.42 секудни.

Најбољи Звездин скакач удаљ, Страхиња Јованчевић, скочио је 7.71 метара, за освајање одличја недостајало му је десет центиметара.

Честитамо нашим сенионира који нас увек обрадују сјајним резултатима на међународним митинзима, као и њиховим тренерима!

Претходни текстИвана Ђурић бацила копље преко норме за ЕП У23
Следећи текстЗвездин караван обележио 32 године Барија