Шампионске фан зоне за најмлађе на прослави титуле

35

ФК Црвена звезда ће званично прославити титулу са навијачима у недељу од 19 часова на стадиону “Рајко Митић” када ћемо дочекати Нови Пазар у оквиру седмог кола плеј-офа Суперлиге Србије. Наш клуб је на крају сезоне приредио велико изненађење за најмлађе звездаше који ће моћи да уживају у дружењу у шампионским фан зонама на западној и источној трибини Маракане два сата пред почетак утакмице.

У знак захвалности, услед велике подршке дечака и девојчица током целе сезоне, Црвена звезда ће пред прославу титуле у недељу од 17 часова отворити специјалне фан зоне испред источне и западне трибине стадиона који носи назив по првој Звездиној звезди – Рајку Митићу.

Месецима уназад наш клуб је пред сваку утакмицу на Маракани омогућио малишанима многобројне активности у склопу фан зона, али ће пред шампионску прославу најмлађи уживати у великом броју доступних занимација.

На западној страни фан зона ће бити постављена испред Ред Стар шопа, а очекује нас дружење уз добро познате Звездине песме и стихове, аниматоре, неизоставни фејс пејтинг путем којег деца могу да искажу креативност и машту, а такође биће постављени штандови за куповину барјака и пунктови са храном и пићем.

Са друге стране, испред источне трибине најмађе звездаше очекује незабораван провод у забавном парку који укључује рингешпил, кошарку, ножни пикадо, ледени хокеј, као и многе друге погодности укључене у шампионску фан зону испред источне трибине Маракане.

Подсећамо све звездаше да је улаз на прослави Звездине 34. шампионске титуле потпуно бесплатан, а да је црвено-бели барјак неизоставан навијачки реквизит. Видимо се на Маракани!

Претходни текстНајава преноса – Последња шанса кадета за титулу
Следећи текстУ сусрет противнику – Нови Пазар