Тема дана | На сликама све шампион до шампиона

30

Фудбалери Црвене звезде померили су све границе у годинама за нама, а сада имају прилику да освоје трећу узастопну дуплу круну, што би био историјски успех за наш клуб. У новом издању емисије „Тема дана“ погледајте како је изгледало тимско сликање Звездиних првотимаца.

Атмосфера у екипи је на највишем нивоу, а наши играчи су то доказали на тимском сликању, које им је и најдраже од када су у Црвеној звезди, јер је овога пута, фотографисање обављено након освајања шампионске титуле – шесте у низу, а 34. у историји нашег клуба. Осмеси на лицима нашим првотимцима нису недостајали, а тимски дух красио је фотографије. Осмеси на лицима наших првотимаца нису недостајали, а сунце које је обасјало Маракану овог поподнева само је допринело томе да слике буду још лепше. Играчи су орно дочекали сликање, али су уједно и фокусирани на преостале две утакмице у сезони.

Прва је већ сутра од 21 час када ћемо дочекати Чукарички у финалу Купа Србије, док је у недељу од 19 часова прослава титуле на сусрету са Новим Пазаром. Видимо се на Маракани!

Претходни текстМира Вукмировић вицешампионка Србије у седмобоју
Следећи текстЦрвена звезда фуриозно до финала АБА лиге