Барјаци за прославу титуле у продаји!

56

ФК Црвена звезда обавештава све навијаче да до барјака који ће се вијорити на прослави титуле у недељу, 28. маја од 19 часова, могу да дођу већ данас у Ред Стар шопу по цени од 500 динара, а подсећамо и да је акција хуманитарног карактера, те да ће део дрестава бити уплаћен за инфузомате на дечијем одељењу Института за онкологију и радиологију Србије.

Нема сумње да ћемо у суботу поново направити прославу о којој ће се дуго говорити, чиме ћемо обележити освајање шесте узастопне титуле Црвене звезде. Барјаци са црвено-белим мотивима, као и прошле године, биће феноменалан детаљ и направиће праву звездашку слику на трибинама, а с обзиром на то да су хуманитарног карактера, уједно ћемо се још једном показати као друштвено-одговорни.

Од данас па до дана утакмице, барјаци ће се продавати у Ред Стар шопу, а на дан меча ће се на прилазима ка стадиону поставити Звездини пунктови где ће сви моћи да купе барјак, буду хумани и учествују у сјајној кореографији која нас чека.

Подсећамо све звездаше да је улаз бесплатан, а да је више од 100 бивших асова нашег клуба потврдило долазак на прославу титуле. Видимо се на Маракани!

Претходни текстТријумф Звезде против Слоге
Следећи текстКанга: Сви једва чекамо недељу