Тријумф Звезде против Слоге

66

Фудбалерке Црвене звезде савладале су Слогу из Земуна резултатом 2:1 у 5. колу плеј-офа Суперлиге Србије.

Црвено-беле су биле доминантне у првом полувремену. Повеле су у 26. минуту голом Софије Крајшумовић, а на 2:0 повисила је Анђела Крстић у 39. минуту меча.

Тек што је почело друго полувреме, гошће су голом Милица Поповић смањиле на 2:1. У наставку се водила велика борба, али су мреже мировале, па је Звезда успела да освоји нова три бода.

У последњем колу пашће одлука о новом шампиону Србије. Црвена звезда гостује Спартаку у Суботици. Екипе су изједначене на табели, али Суботичанке имају бољу гол разлику, тако да је нашем тиму потребна победа за прву шампионску титулу у историји клуба.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЛОГА ЗЕМУН 2:1 (2:0)

Београд – Стадион: „Рајко Митић“ – југ вештачка трава. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: Крајшумовић у 26. и Крстић у 39. минуту за Црвену звезду, Поповић у 47. минуту за Слогу. Жути картони: Баточанин, Живковић (Слога).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Жарковић, Квезада, Крстић (М.Чавић од 46. минута – Јестровић од 85. минута), Сремчевић, Миловић, Поповић (Малијар од 46. минута), Крајшумовић (Тенков од 46. минута), Ђорђевић.

СЛОГА ЗЕМУН: Шипетић, Милановић, Благојевић, Медић, Милић, Живковић (Панић од 88. минута), Баточанин (Радиновић од 78. минута), Поповић, Златановић, Гајевић, Трутић.

Претходни текстЗвезда поражена и у Београду у финалу плеј-офа
Следећи текстБарјаци за прославу титуле у продаји!