Канга: Сви једва чекамо недељу

45

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу од 19 часова на мечу са Новим Пазаром пред пуном Мараканом прославити освајање 34. шампионске титуле, а неко ко се већ прописно навикао на трофеје у црвено-белом дресу је Гелор Канга.

Сваки трофеј је за мене посебан, иако сам их у Црвеној звезди много освојио кроз каријеру. Пред нама су две важне утакмице, финале Купа Србије са Чукаричким, а затим и прослава титуле против Новог Пазара, у утакмици у којој желимо да будемо сјајни, јер смо свесни колико ће навијача доћи да нас гледа и сигурно ће желети да уживају у добром фудбалу. Спремни смо, тренирали смо претходних годину дана, управо због оваквих ствари, тако да је осећај посебан – почео је Канга.

Габонац сматра да је бесплатан улаз награда за све звездаше и верује да ће их много бити на утакмици.

Сигуран сам да ће Маракана бити пуна. За ових неколико година колико сам у Звезди, научио сам да су навијачи увек ту, осетио сам подршку на свом примеру много пута и немам дилему да ће у недељу доћи да нас поздраве, као, надам се, освајаче треће дупле круне у низу. Чујем од саиграча да би били прва генерација Црвене звезде којој би то успело, тако да сам тиме додатно мотивисан. Очекујем пуне трибине, драго ми је што је улаз бесплатан, такође, и што ће средства од куповине барјака да иду у хуманитарне сврхе, а сваку прославу титуле добро памтим. Утисак ми је да сви једва чекамо ово што је пред нама – речи су миљеника звездаша.

Претходни текстБарјаци за прославу титуле у продаји!
Следећи текстЦрвено-бели отпутовали у Подгорицу (уторак, 20)