Спајић постигао најлепши гол у априлу

13

Чланови Црвене звезде су путем наше апликације гласали за најлепши погодак црвено-белих првотимаца у априлу и одлучили да је то гол Уроша Спајића на мечу против Чукаричког одиграном на Маракани у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије.

За време протеклог месеца, изабраници Милоша Милојевића били су и више него расположени, с обзиром да су постигли чак 18 погодака, од којих је већина била за ТВ шпице, те је тешко било одабрати пет, а у најужи избор су ушли следећи голови: Осман Букари против Спартака у победи од 4:1 (први гол), Кингс Кангва на истом мечу (трећи гол), Алекс Виго против Радничког из Крагујевца (први гол), Гелор Канга против екипе ТСЦ (трећи гол) и Урош Спајић против Чукаричког (четврти гол).

За најлепши погодак месеца априла изабран је еврогол Уроша Спајића на мечу против екипе са Бановог брда са 418 гласова. Тај 30. април 2023. године ће вечно памтити Звездино дете које је на повратничком мечу постигло првенац у црвено-белом дресу и то на какав начин – у стилу врхунских голгетера, прихватио је Спајић лопту и пре него што је пала, прелепо је поклопио и „полумаказицама“ затресао саме рашље гола Чукаричког.

Другу позицију са 378 гласова је заузео омалени Габонац – Гелор Канга за још један погодак вредан ТВ шпица против клуба из Бачке Тополе на Маракани. Треће место са 242 гласа је припало Алексу Вигу за гол против Радничког 1923. Четврто место са 119 гласова по избору навијача је заузео Кингс Кангва који је распалио по лопти и послао бомбу у гол Спартака у Суботици, док је гол Османа Букарија, такође у Суботици подржало 52 звездаша.

Претходни текстЗвезда поражена у Новом Саду на почетку финалне серије
Следећи текстДве медаље за Звездине пионире