Крстићева хет-триком водила црвено-беле до нове победе

33

Убедљивим тријумфом од 5:0 против Слоге из Земуна у 2. колу плеј-офа фудбалерке Црвене звезде су наставиле трку са Спартаком за шампионску титулу.

Црвено-беле су у вођство дошле у 40. минуту голом Тијане Ђорђевић, а два минута касније свој први гол на мечу постигла је Анђела Крстић. У 54. минуту Анђела Тошковић је повисила на 3:0, а онда је расположена Крстић још два пута савладала голмана домаћих, у 66. и 80. минуту и својим хет-триком је крунисала одличну игру наших девојака – 0:5.

Црвена звезда се и даље налази на 2. месту на табели, са три бода мање у односу на водећи Спартак, који дочекује у 3. колу наредног викенда.

СЛОГА ЗЕМУН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:5 (0:2)

Београд – Стадион: СЦ ФСБ Ада Циганлија. Судија: Јасмина Мицкоска. Стрелци: Ђорђевић у 40, Крстић у 42, 66. и 80. и Тошковић у 54. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Милић (Слога).

СЛОГА ЗЕМУН: Шипетић, Милановић, Медић, Благојевић, Милић, Живковић, Баточанин (Јешић од 90. минута), Пауновић, Поповић, Гајевић (Дабић од 54. минута), Трутић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Еремић, Н.Чавић, Шћепановић, Малијар (Поповић од 59. минута), Жарковић, Крстић, М.Чавић, Сремчевић, Тошковић (Јестровић од 70. минута), Крајшумовић (Миловић од 59. минута), Ђорђевић.

Претходни текстМилојевић: Спајићев гол – награда за стрпљење и рад
Следећи текстКарте за Напредак од уторка у продаји