Милојевић: Спајићев гол – награда за стрпљење и рад

25

Упркос томе што је Црвена звезда и математички обезбедила 34. шампионску титулу, није мањкало мотива данас изабраницима Милоша Милојевића који су са 4:0 савладали Чукарички у оквиру трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије.

Изузетно добра игра са много успешних захтева на којима смо радили и за које смо тренирали, не само за данас, него за читав период. Кад се погледа, два гола у првом полувремену и много прилика, уз остављен добар утисак. Такође, играли су фудбалери са мањом минутажом, тако да нисмо могли константно да држимо ритам, имали смо пад, али се вратили на енергију и квалитет, те постигли још два поготка. Уз то, дали смо простор Милуновићу и Спајићу да се врате, као и Митуљикићу и Лековићу да скупљају минуте. Успели смо да одиграмо добро и освежимо играче који ће нам требати за среду – почео је Милојевић.

Нема сумње да је меч обележио Спајићев повратнички деби, али и погодак у надокнади времена.

– Спајић је момак који ради поштено. Имао је дуг период опоравка, требала му је ментална снага, а гол је награда за рад који је уложио – вратило му се. Реч је о великом професионалцу и надам се да ће му ово бити само подстрек да настави овако на менталном плану и да игра све боље, јер знамо какав је фудбалер у питању, само треба паметно да га уведемо после повреде.

Звезду у среду од 18 часова и 30 минута очекује меч са Напретком у Крушевцу у оквиру Купа Србије.

То је специфично такмичење, једна утакмица и свако сваког може да изненади, тако да нам треба добра игра и рецепт из првог полувремена против Напретка, али и данашња енергија, да би прошли – подвукао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Чукарички 4:0 (2:0)
Следећи текстКрстићева хет-триком водила црвено-беле до нове победе