Карте за Напредак од уторка у продаји

33

Црвена звезда обавештава све навијаче да ће улазнице за утакмицу четвртине финала Купа Србије са Напретком у Крушевцу бити у продаји у уторак на благајнама Маракане по цени од 400 динара у термину од 10 до 17 часова.

Наш клуб је већ обезбедио наслов титуле првака државе, а како би црвено-бели поновили прошлогодишњи успех императив је освајање пехара који је намењен освајачу Купа Србије. Звезда крупним корацима, након елиминације Мачве и Радничког из Сремске Митровице у претходним рундама, корача према трећој везаној друплој круни. Наредна препрека фудбалерима Милоша Милојевића јесте крушевачки Напредак, а нашим играчима је неопходна подршка навијача.

Сви звездаши могу до карте, за дуел четвртине финала најмасовнијег такмичења у нашој земљи, да дођу у уторак на благајнама Маракане. Шалтери ће радити у термину од 10 до 17 часова, цена карте је 400 динара, а улазница је намењена за јужну трибину стадиона “Младост” у Крушевцу. Такође, уколико неко услед празника не стигне да на време обезбеди своју карту, обавештавамо вас да ћете до улазнице за јужну трибину моћи да дођете и у Крушевцу.

Подсећања ради, дуел између Напретка и Црвене звезде је заказан за среду, 3. маја, од 18 часова и 30 минута.

Претходни текстКрстићева хет-триком водила црвено-беле до нове победе
Следећи текстЗвездини бисери – Голеаде омладинаца и кадета