Најава преноса – Наставак трке за наслов шампиона

55

Пред нама је нови узбудљив такмичарски викенд, јер ће омладинска и кадетска селекција Црвене звезде у суботу од 15, па потом од 17 часова дочекати ТСЦ. Са друге стране, у недељу Графичар ће гостовати лидеру Прве лиге Србије – екипи ИМТ. Дуеле црвено-белих ћете бити у прилици да пратите уживо на Звездиној телевизији, док на истом месту утамицу нашег развојног тима можете погледати у одложеном термину.

Након победе у омладинском вечитом дербију, захваљујући поготку Матеје Радоњића, Црвена звезда је и даље у трци за титулу. Према актуелној ситуацији на табели, београдски црвено-бели заузимају друго место са 52 бода. Тим Зорана Рендулића је сазрео током сезоне, а млади фудбалери приказују из меча у меч све боље партије. Овога пута јуниори нашег клуба са великом дозом самопоуздања дочекују екипу из Бачке Тополе, која је тренутно на 14. позицији са освојених 25 бодова. Омладинци Графичара, које са тренерске позиције предводи Данило Тешић, гостују екипи ИМТ у суботу од 14 сати у оквиру 25. кола Омладинске лиге Србије на Новом Београду.

Чета Слађана Николића није изборила позитиван резултат у кадетском вечитом дербију, али смо сигурни да један лош дан неће спутати момке рођене 2006. и 2007. године до зацртаног циља. Трка за пехар намењен освајачу лиге је и даље веома неизвесна, с обзиром да је само бод размака између три водеће екипе на табели. Звезда је тренутно на трећем месту, док је наредни противник нашим момцима у доњем делу табеле, односно заузима 14. позицију. Кадетска селекција Графичара ће у недељу од 14 часова гостовати Слоги из Краљева, а наредни сусрет биће прилика за изабранике Милана Стегњајића како би наставили низ позитивних резултата.

Графичар ће у недељу од 16 часова гостовати екипи ИМТу оквиру трећег кола плеј-офа Прве лиге Србије. Сениорски тим екипе са Сењака је у снажном ритму, а то управо поткрепљује чињеница гостовања лидеру другог по јачини такмичењу у нашој земљи. У претходној рунди фудбалери Марка Неђића су ремизирали против Железничара из Панчева на гостујућем терену, а крајњи резултат је гласио 2:2. Стрелац оба гола за “љубичасте” је био Павле Ивеља. Са контра стране, домаћин наредне утакмице је као гост у прошлом колу био бољи од Радничког из Сремске Митровице са 3:1.

Распоред утакмица:

Субота, 9 часова, млађи пионири – ОФК Београд – Црвена звезда
Субота, 9 часова, петлићи – Рад – Графичар
Субота, 10 часова и 30 минута, петлићи – Жарково – Црвена звезда
Субота, 11 часова, млађи пионири – Графичар – Рад
Субота, 13 часова, омладинци – ИМТ – Графичар
Субота, 13 часова, млађи кадети – Графичар – Вождовац
Субота, 15 часова, кадети – Црвена звезда – ТСЦ (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 17 часова, омладинци – Црвена звезда – ТСЦ (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 19 часова, пионири – Графичар – Телеоптик

Недеља, 11 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Телеоптик
Недеља, 13 часова, пионири – Црвена звезда – Чукарички
Недеља, 14 часова, кадети – Слога КВ – Графичар
Недеља, 16 часова, ПЛС – ИМТ – Графичар (одложен пренос)

Претходни текстЦрвена звезда спремна, први ривал Задар
Следећи текстУ недељу отворене капије Маракане за децу до 12 година