У недељу отворене капије Маракане за децу до 12 година

49

Звезда ће дочекати Чукарички у недељу од 17 часова на стадиону “Рајко Митић”, а у знак захвалности услед сјајне атмосфере и великог броја младих звездаша на претходним утакмицама, али и током читаве сезоне, све капије Маракане ће бити отворене за малишане до 12 година који дођу на утакмицу у пратњи једне пунолетне особе која поседује улазницу.

Кажу да црвено-беле боје симболизују љубав, а она постоји одавно између ње и нас. Нека баш наредни меч буде посебан за неког малог звездаша који ће по први пут доћи на Маракану и осетити ту емоцију и страст, односно заљубити се. Можда баш утакмица против Чукаричког остане заувек у сећањима дечака и девојчица.

У том маниру, као и у знаку велике захвалности за све малишане који су увек присутни како би бодрили наше фудбалере, улаз ће и на предстојећем мечу Црвене звезде на стадиону “Рајко Митић” бити бесплатан на свим капијама Маракане за децу узраста до 12 година. Једини услов јесте да малишани буду у пратњи једне одрасле особе која ће поседовати улазницу.

Као што каже легендарни Дуле Савић: “Када се једном заљубиш у Звезду, то је за цео живот!”.

Звездаши, видимо се на Маракани!

Претходни текстНајава преноса – Наставак трке за наслов шампиона
Следећи текстЦрвена звезда убедљиво кренула у плеј-оф – 100:73